LIMACRYL NV is een Belgisch fabrikant van gegoten acrylplaat .

In onze fabriek in Dilsen (Belgisch Limburg), heeft LIMACRYL zich bijzonder toegelegd op speciale fabricage en service.
Buiten het traditionele standaard gamma in kleurloos acrylglas, beschikken wij over een uitzonderlijke reeks gekleurde platen en speciale types. 

Door ons fabricageproces is het ons mogelijk om diverse kleuren aan te maken, zelfs in kleinere hoeveelheden vanaf 120kg en dit in dikten van 3 tot 18mm.

Naast de 4.000 gekende kleurformulaties waarover LIMACRYL momenteel beschikt, is het ook mogelijk kleuren na te stellen aangepast aan uw speciale projecten.

Sedert meer dan 30 jaar worden in onze fabriek LIMACRYL acrylplaten gefabriceerd. Zowel op technisch als op scheikundig gebied wordt het fabricageprocédé permanent bijgestuurd. Wij zijn er ons van bewust dat wij een perfecte acrylplaat dienen te leveren, die beantwoord aan de hedendaagse technologie.
In 2015 werden er diepgaande aanpassingen in de productie doorgevoerd, die ons toelaten aan de strengste eisen te voldoen.

Wij leveren U zowel standaardplaten als versnijdingen op maat, volgens uw wensen. LIMACRYL beschikt eveneens over de faciliteit om acrylplaten volgens de wens van de klant tot verdere verwerking voor te bereiden: op maat gezaagd, CNC gefreesd, laser gesneden, enz.